hulpmiddelwereld
koopjes drogisterij logo
  • Koopjesdrogisterij
  • Speciaalzaak
    Kleine verpakkingen
    Scherpe aanbiedingen
blokker-logo
plein.nl logo
coolblue logo

Mondkapjes aanbiedingen juli 2024

Op zoek naar de beste mondkapjes aanbiedingen van juli 2024? Op vergelijkmondkapjes.nl zoeken wij naar de beste deals voor niet-medische mondmaskers. We speuren het internet af naar betaalbare wegwerpmaskers, maar ook verzamelen we de beste aanbiedingen van hippe herbruikbare maskers. Wegwerp mondkapjes heb je al vanaf €0,25 cent per stuk (in grote verpakkingen). Wasbare mondkapjes zijn er in zeer uiteenlopende prijzen. De basics bestel je vanaf €5,00. De wat bekendere merken kosten al gauw €30,00. 

Shop Aanbod Beoordeling Aanbieding
Hulpmiddelwereld Stoffen
Medisch
Zorgkwaliteit
Bestellen
Koopjesdrogisterij Stoffen
Medisch
Drogisterij
Bestellen
Plein.nl Stoffen
Medisch
Drogist
Bestellen
Blokker Stoffen
Medisch
Kwalitatief
Bestellen
Coolblue Stoffen
Medisch
Kwaliteit
Bestellen
Drogisterij.net Stoffen
Medisch
Duur
Bestellen
Voordeeldrogisterij Stoffen
Medisch
Prijzig
Bestellen

Waar vind ik goede mondmasker aanbiedingen?

Wie zich online een beetje verdiept in de mondmaskers komt er al gauw achter dat er enorme prijsverschillen zijn. Het loont dan ook zeker om de verschillende acties en aanbiedingen in de gaten te houden. Bij grote webwinkels zoals Bol.com heb je regelmatig een flinke voordeelverpakking met wegwerpmaskers. Op die manier scoor je wegwerpmaskers al vanaf €0,25 per stuk. Wasbare maskesrs zijn er al vanaf €3,00. Maar wil je iets meer draagcomfort of uitstraling? Dan betaal je al gauw €15,00 of meer. 

  • Bol.com heeft het grootste assortiment niet-medische mondkapjes. Hier zijn ook veel externe verkopers bij aangesloten. Wie hier goed zoekt vind absoluut de goedkoopste mondkapjes
  • Zoek je medische maskers? Dan kan je het beste even kijken bij Coolblue. Zij bieden een prima assortiment met medische FFP-2 maskers en ook chirurgische maskers. Deze zijn initieel bedoeld voor de zorg. 
  • Online drogisterijen zoals Plein.nl, Koopesdrogisterij.nl, Drogisterij.net of Deweegschaal.nl verkopen ook online mondkapjes en hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen
  • Wil je ze vandaag nog in huis? In winkels als Etos en Kruidvat heb je standaard betaalbare maskers in de schappen liggen.