hulpmiddelwereld
koopjes drogisterij logo
  • Koopjesdrogisterij
  • Speciaalzaak
    Kleine verpakkingen
    Scherpe aanbiedingen
blokker-logo
plein.nl logo
coolblue logo

Keuzehulp: welk mondkapje past bij mij?

Op zoek naar een mondkapje die past bij jouw wensen? Met behulp van onze handige keuzehulp vind je snel en voordelig het ideale mondmasker! Geef hieronder aan wat je precies zoekt en je vind direct handige en bruikbare informatie.

Welk model is geschikt?

Op onze website is veel informatie te vinden over de verschillende mondkapjes. Maar welk model is nou geschikt voor jou? Per persoon kan dit wellicht wat variëren. Wij hebben daarom wat vergelijkingen opgesteld voor de verschillen tussen mannen en vrouwen, maar ook op het gebied van leeftijd. Jonge mensen stellen vaak andere eisen aan hun mondmasker dan volwassen of senioren. Redenen daarvoor zijn o.a. draagcomfort, prijs, design en de beschermingsfactor / filtermogelijkheden.

Online assortiment

Met name de grotere webwinkels zoals bol.com bieden online veel mogelijkheden aan om te filteren tijdens het zoekproces. Denk dan bijvoorbeeld aan maat, kleur, materiaal en aantal beschermingslagen (2-laags of 3-laags). Daarnaast kun je ook heel bewust kiezen voor bijvoorbeeld duurzame producten.