hulpmiddelwereld
koopjes drogisterij logo
 • Koopjesdrogisterij
 • Speciaalzaak
  Kleine verpakkingen
  Scherpe aanbiedingen
wehkamp
blokker-logo
mondkapjes-nl
 • Mondkapjes.nl
 • Beste & leukste mondkapjes
  Super snelle levering
  TNO geteste kwaliteit

Gekleurde mondkapjes

Wanneer jij zoekt naar een leuk mondkapje komt je vaak uit bij een gekleurd mondmasker of een met een print. Deze leuke hippe en trendy artikelen geven je een leuke uitstraling. Het maakt het dragen net wat vrolijker. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende kleuren mondkapjes. Op deze website hebben we een assortiment met onder andere de volgende kleuren: zwart, wit, grijs, rood, roze, blauw, groen en met print. Wil je deze kleurrijke beschermingsproducten nu direct bestellen? Kies dan uit een van de volgende aanbiedingen:

Shop Aanbod Beoordeling Aanbieding
Hulpmiddelwereld Stoffen
Medisch
Zorgkwaliteit
Bestellen
Wehkamp Stoffen
Medisch
Goedkoop
Bestellen
Koopjesdrogisterij Stoffen
Medisch
Drogisterij
Bestellen
Blokker Stoffen
Medisch
Kwalitatief
Bestellen
Mondkapjes.nl Stoffen
Medisch
Groot assortiment
Bestellen
Plein.nl Stoffen
Medisch
Drogist
Bestellen
Drogisterij.net Stoffen
Medisch
Duur
Bestellen
Voordeeldrogisterij Stoffen
Medisch
Prijzig
Bestellen

Vrolijke kleuren mondmaskers bestellen

Op de groter webshops kun je eenvoudig filteren op eigenschappen van producten. Naast medisch of niet-medisch is ook kleur een van deze filters. Je kunt gemakkelijk aangeven dat je zoekt naar bijvoorbeeld een specifieke kleur of print. Vervolgens toont de desbetreffende webwinkel alle relevante (op jouw zoekvraag gebaseerde) gekleurde mond-neus maskers die beschikbaar zijn. Je kunt daarna direct een product in de winkelwagen leggen, afrekenen en thuisbezorgd krijgen. 

Bieden kleuren stoffen bescherming?

Veel mensen vragen zich af of de stoffen (niet medische) gelaatsbeschermers wel voldoende effect hebben op corona. Het antwoord daarop is; de effecten zijn vergelijkbaar met de 3 laags mondkapjes die lijken op de chirurgische maskers (de blauw met witte). Je houdt een groot deel van de virusdeeltjes buiten de deur. Er zijn ook gekleurde stoffen maskers waar je zelf nog een filter in kunt doen. Deze bieden uiteraard nog wat extra bescherming (mits de pasvorm goed is). 


Kan ik zelf een gekleurd mond-neus kapje maken?

Ja dat kan. Wij hebben op deze website instructies geplaatst voor het zelf maken van een mondkapje. Doordat je zelf kiest welk stukje stof je gaat gebruiken heb je direct invloed op de kleur of het printje. Kies iets wat je leuk vind en waarmee je gezien wilt worden.

Waarom kiezen voor een specifieke kleur?

Er zijn veel bedrijven die tegenwoordig hun personeel een mondkapje in de bedrijfskleuren laten dragen (iets dat past bij de huisstijl bijvoorbeeld). Daarnaast vallen bepaalde kleuren minder op, zoals zwart. Wanneer je minder de nadruk wilt leggen op het dragen van een gezichtsbeschermer kun je dus een gekleurd mond-neus kapje kiezen die goed bij je outfit past.

Zijn er alleen wasbare niet-medische kapjes in kleur?

Het antwoord daarop is; nee. De meeste gekleurde mondmaskers zijn de stoffen (wasbare) varianten. Er komen erachter ook steeds meer wegwerp artikelen met een tint op de markt. Vooral zwart, wit en blauw zien we daarin langskomen.