hulpmiddelwereld
koopjes drogisterij logo
  • Koopjesdrogisterij
  • Speciaalzaak
    Kleine verpakkingen
    Scherpe aanbiedingen
blokker-logo
plein.nl logo
coolblue logo

Over Ons

In Nederland komt het griepvirus Corona in zeer korte tijd op en is een mega groot probleem. Een van de manieren om jezelf en andere te beschermen tegen COVID19 zijn mondkapjes (naast goede desinfecterende handgel, handschoenen en 1,5 meter afstand). Iedereen moet de mogelijkheid hebben om deze producten online te bestellen. Via vergelijkmondkapjes.nl maken we deze markt inzichtelijk en transparant. Daarnaast beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Wie zijn wij

Met een team van enkele enthousiaste jonge ondernemers zijn wij begin 2020 gestart met vergelijkmondkapjes.nl. Vanuit ons kantoor in Overijssel werken we dagelijks aan de ontwikkeling van dit portaal. Wij hebben geen medische achtergrond of expertise op het gebied van persoonlijk hygiëne in tijden van een griepvirus. Onze informatie checken we aan de hand van het RIVM en andere erkende overheidsinstanties om je te voorzien van betrouwbare content. Lees direct actuele blog van bijvoorbeeld Michiel of Hans.

Wat doen wij

Wij zien een noodzaak om goede informatie over mondmaskers breder bekend te maken in Nederland. Niet alleen voor een griepvirus als Corona maar ook voor toekomstige soortgelijke COVID19 virussen. Er is in Nederland veel onduidelijkheid als het gaat om gezichtsmaskers. We kijken niet alleen naar medische of niet-medische producteigenschappen, maar ook naar prijs en designaspecten. Veel jongeren willen hippe en trendy beschermingsproducten gebruiken.

Vacatures mei 2024

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiast stagiair op het gebied van Marketing en/of Communicatie. Woon jij in de regio Zwolle en volg jij een relevant MBO opleiding die aasluit bij de thema’s communicatie, online marketing, PR, sales of bedrijfskunde? Neem dan zeker even contact met ons op!

Locatiegegevens

Op dit moment werken wij vanuit Zwolle met een klein team van enthousiaste mensen aan deze website. Helaas hebben wij geen bezoekadres. Ons postadres staat hieronder vermeld. Wanneer je met ons in contact wilt komen kan je gebruik maken van onderstaande mailadres.

Vergelijkmondkapjes.nl
Straatnaam: Dokter van Deenweg 162
Postcode: 8025BM
Plaats: Zwolle, Nederland
Mail: info@vergelijkmondkapjes.nl