hulpmiddelwereld
koopjes drogisterij logo
 • Koopjesdrogisterij
 • Speciaalzaak
  Kleine verpakkingen
  Scherpe aanbiedingen
blokker-logo
plein.nl logo
coolblue logo

Mondkapje met neusklem

Bij een mondkapje is het belangrijk dat deze goed aansluit op neus en mond. Een mondkapje met een neusklem kan daarbij helpen. Zo’n neusclip biedt extra stevigheid rondom de neus. Je kunt het helemaal naar de vorm van jouw gezicht / neus buigen. Op die manier weet je dus zeker dat het masker goed aansluit en goed blijft zitten, en dat je anderen zo goed mogelijk beschermt. Op deze pagina lees je meer informatie over deze maskers met een neusbeugel. 

 • Niet-medische mondkapjes dragen we vooral om mensen om ons heen te beschermen
 • Om dit zo goed mogelijk te doen is het belangrijk dat het masker goed aansluit op het gezicht, neus en mond
 • Een masker met een neusklem maakt dit een stuk eenvoudiger
 • Een verstelbare neusclip zorgt ervoor dat je het masker helemaal naar de vorm van jouw neus kunt buigen
 • Daarnaast is het ideaal voor brildragers. Doordat het masker aan de bovenkant goed afsluit kan er daar minder ademlucht ontsnappen waardoor een bril minder snel beslaat.
 • Tip: speciale verstelbare mondkapjes kun je ook nog eenvoudig strakker of losser maken zodat deze nog beter aansluit.  
Shop Aanbod Beoordeling Aanbieding
Hulpmiddelwereld Stoffen
Medisch
Zorgkwaliteit
Bestellen
Koopjesdrogisterij Stoffen
Medisch
Drogisterij
Bestellen
Plein.nl Stoffen
Medisch
Drogist
Bestellen
Blokker Stoffen
Medisch
Kwalitatief
Bestellen
Coolblue Stoffen
Medisch
Kwaliteit
Bestellen
Drogisterij.net Stoffen
Medisch
Duur
Bestellen
Voordeeldrogisterij Stoffen
Medisch
Prijzig
Bestellen

Goedkope mondmaskers met neusclip kopen

In de tabel hierboven vind je de meest populaire webwinkels waar je snel en voordelig mondmaskers met neusclip kunt bestellen. Dit zijn zowel wegwerp- als herbruikbare maskers. Let erop dat niet standaard alle maskers verstelbaar zijn of een neusbeugel hebben. Controleer dit altijd even goed in de productomschrijving. Hier zie je vaak wel of er zo’n verstelbare neusclip is ingenaaid ofniet. 

Wegwerp mondkapjes met neusclip
Neem je wegwerp mondkapjes voor eenmalig gebruik? Dan zit er meestal standaard wel een neusclip ingebouwd. Dit geldt ook voor de aller goedkoopste mondkapjes. Het nadeel is natuurlijk wel dat je ze maar een keer kunt gebruiken. Zeker nu we met z’n allen vaker en meer maskers gaan dragen is dit op lange termijn wel duur. Daarnaast is het minder duurzaam. 

Stoffen mondkapjes met neusklem
Neem je liever een herbruikbaar katoenen masker met een neusklem? Het voordeel is dat deze verkrijbaar zijn in veel meer kleuren en met veel meer printjes. Daarnaast kan je ze dus vaker gebruiken wat dus een stuk duurzamer is. Niet alle katoenen maskers hebben een neusbeugel ingebouwd. De wat duurdere modellen (vanaf €7,50 p/stuk) hebben dit doorgaans wel ingenaaid. 

Wat is een neusklem?

Een neusklem is een soort clip / beugel die wordt ingenaaid in het mondkapje. Ze zitten standaard in een wegwerpmasker ingenaaid. Ook veel katoenen herbruikbare maskers hebben een neusclip.

Wat is er zo handig aan een neusclip?

Dankzij zo’n verstelbare neusclip sluit het masker beter aan op je gezicht. Zo bescherm je anderen om je heen dus nog beter. Daarnaast kan het ook brildragers helpen te voorkomen dat de bril beslaat.