hulpmiddelwereld
koopjes drogisterij logo
 • Koopjesdrogisterij
 • Speciaalzaak
  Kleine verpakkingen
  Scherpe aanbiedingen
blokker-logo
plein.nl logo
coolblue logo

Roze mondkapjes kopen

Op zoek naar roze mondkapjes om te dragen in openbare ruimtes? Inmiddels geldt er een landelijk advies of zelfs verplichting voor het dragen van mondkapjes. We gaan dus met z’n allen steeds vaker en meer een gezichtsmasker dragen. En dan is het ook belangrijk dat we ons goed en prettig voelen in het masker. De pasvorm is natuurlijk 1 ding, maar de kleur of het print je is minstens zo belangrijk. Nu mensen je mond of je lach niet kunnen zien, kan je toch met jouw mondkapje nog een statement uitbrengen. Een mondmasker in de kleur roze kan dan ook een uitstekend idee zijn. 

 • Mondkapjes in de kleur roze zijn erg populair, met name bij vrouwen en meisjes
 • Roze roept direct iets vriendelijks, zachts of zelfs iets romantisch op
 • Er zijn zowel wegwerp- als herbruikbare maskers in de kleur roze beschikbaar
 • Wegwerpmaskers in de kleur roze zijn er al vanaf €0,15.
 • Voor kwalitatieve stoffen herbruikbare maskers betaal je tussen de €5,00 en €10,00
 • Verschillende fashion merken bieden ook een roze editie. De prijs ligt dan vaak nog een stukje hoger
Shop Aanbod Beoordeling Aanbieding
Hulpmiddelwereld Stoffen
Medisch
Zorgkwaliteit
Bestellen
Koopjesdrogisterij Stoffen
Medisch
Drogisterij
Bestellen
Plein.nl Stoffen
Medisch
Drogist
Bestellen
Blokker Stoffen
Medisch
Kwalitatief
Bestellen
Coolblue Stoffen
Medisch
Kwaliteit
Bestellen
Drogisterij.net Stoffen
Medisch
Duur
Bestellen
Voordeeldrogisterij Stoffen
Medisch
Prijzig
Bestellen

Goedkope roze mondmaskers kopen

Roze is een kleur die het eigenlijk altijd heel erg goed doet. Zeker onder vrouwen en meisjes is dit een gewilde kleur. Of het nu gaat om een auto, telefoon of nagellak: roze heeft iets liefs en vriendelijks. Ook de vraag naar roze mondkapjes is sterk gegroeid de afgelopen maanden. Er is dan ook een enorm aanbod met beschermingsmiddelen in deze kleur. We onderscheiden hierbij de herbruikbare/wasbare maskers en de wegwerpmaskers voor eenmalig gebruik. Hieronder vind je meer informatie over beide opties. 

goedkope-roze-mondkapjes-bestellen

Roze wegwerpmaskers

De wegwerpmaskers zijn goedkoop, hebben een prima pasvorm, maar kan je (zoals de naam al doet vermoeden) maar één keer gebruiken. Je kunt ze ongeveer 3 uur achter elkaar dragen. Na gebruik dien je deze weg te gooien. Wegwerpmaskers zag je aanvankelijk vooral in de kleur blauw. Maar het aanbod is enorm verbeterd. Er is nu ook een prima aanbod met roze mondkapjes voor eenmalig gebruik. Deze vind je in verpakkingen van 10, 50 of zelfs 100 stuks en bestel je al vanaf €0,15 per stuk. 

Roze stoffen mondkapjes

Het alternatief voor het wegwerpmasker zijn de katoenen / stoffen mondkapjes die je meerdere keren kunt dragen. Je dient deze na gebruik direct uit te wassen (60 graden). Het voordeel is dat je deze kunt krijgen in oneindig veel kleuren en prints. Je kunt zelfs je eigen ontwerp laten maken. Daarnaast hebben de (met name de wat duurdere) roze mondkapjes een perfecte pasvorm en zijn ze natuurlijk een stuk duurzamer. Je vind ze vanaf ongeveer €5,00 per stuk. 

Waarom een roze mondkapje bestellen?

Roze mondkapjes hebben een lieve, vriendelijke en zachte uitstraling. De kleur roze is populair bij vrouwen, maar juist ook bij jonge meiden. Er zijn ook allerlei toffe prints verkrijgbaar in combinatie met de kleur roze.

Kan ik het beste een wegwerp- of herbruikbaar masker nemen?

Het voordeel van wegwerp is dat ze goedkoop zijn. Het is handig als je niet vaak een mondkapje nodig hebt, maar toch een voorraadje wilt hebben voor het geval dat. Het grote voordeel van een herbruikbaar stoffen masker is dat je deze in veel meer kleuren kunt krijgen, en dat je ze ook meerdere keren kunt gebruiken wat ook duurzamer is.

Waar koop ik mondkapjes in de kleur roze?

Online vind je het grootste aanbod. Tip: kijk bij webwinkel als Bol, Etsy, Wehkamp, Blokker, Amazon. Zij hebben met afstand het grootste aanbod met roze maskers en de scherpste prijzen.