hulpmiddelwereld
koopjes drogisterij logo
  • Koopjesdrogisterij
  • Speciaalzaak
    Kleine verpakkingen
    Scherpe aanbiedingen
blokker-logo
plein.nl logo
coolblue logo

Blauw mondkapje

Ben jij op zoek naar een leuk blauw mondkapje? Dan ben je bij vergelijkmondkapjes.nl aan het juist adres. Onze partners hebben een ruim assortiment aan blauwe mondkapjes die je snel een eenvoudig online kunt bestellen. Zowel wegwerp producten als stoffen mond-neus maskers. Blauw heeft een leuke uitstraling. Het is sportief, staat leuk bij veel kleding en is erg populair. Je loopt dus niet voor gek. Binnen het segment zijn veel verschillende tinten en motiefjes beschikbaar. Op deze pagina gaan we verder op deze producten in en bespreken we de voordelen en nadelen van deze kleur. Wacht niet langer en bestel direct een van onderstaande aanbiedingen:

Shop Aanbod Beoordeling Aanbieding
Hulpmiddelwereld Stoffen
Medisch
Zorgkwaliteit
Bestellen
Koopjesdrogisterij Stoffen
Medisch
Drogisterij
Bestellen
Plein.nl Stoffen
Medisch
Drogist
Bestellen
Blokker Stoffen
Medisch
Kwalitatief
Bestellen
Coolblue Stoffen
Medisch
Kwaliteit
Bestellen
Drogisterij.net Stoffen
Medisch
Duur
Bestellen
Voordeeldrogisterij Stoffen
Medisch
Prijzig
Bestellen

Blauwe mondmaskers bestellen

Wie denkt aan een mondkapje denkt vaak en de chirurgische producten (die je ook bij de tandarts ziet). Deze producten zijn er ook in een niet-medische uitvoering, geschikt voor de consument. De Nederlandse overheid heeft het gebruik van dat soort type gezichtsbeschermers verplicht gesteld in openbare ruimtes en het OV. Veel mensen dragen op dit moment het standaard blauwe wegwerp masker. Deze zijn eenvoudig in gebruik en goedkoop. Helaas moet je ze na 3 keer al weggooien. We zien veel verschillende kleuren en tinten langskomen, zoals Pastel, Parelmoer en nachtblauw, Oceaan en waterblauw, Azuurblauw, Hemelsblauw, Lichtblauw en Donkerblauw. Afhankelijk van jou voorkeur kies je een mond-neus kapje dat bij je past. Voor jongen zijn de donkere kleuren aantrekkelijker, voor meisjes de lichtere kleuren. Bij volwassenen zien we die verdeling wat minder sterk terug.

Stoffen maskers met blauwe kleuren

Een goed alternatief voor wegwerpartikelen zijn natuurlijk de textiele stoffen mondkapjes in het blauw. Daarvan zijn honderden verschillende modellen te koop. Van licht tot donker, met een tint of motief en allerlei pasvormen. Zowel kleine maten als grote maten. In de webshops kun je eenvoudig filteren op de diverse designs en kleuren (RAL 5001, RAL 5009, RAL 5012, RAL 5013, RAL 5021, RAL 5024 en RAL 5025. Kies er een die goed past bij je outfit of jas. 


Waar vind ik goedkope mondkapjes?

Via onze website kun je eenvoudig enkele webshops vergelijken. Doorgaans zijn de online prijzen veel voordeliger dan die van winkels, drogisterijen of supermarkten. Door goed te vergelijken betaal je nooit te veel voor je mondmasker. Een blauwe mondkapje van stof is beschikbaar vanaf €4,50. De wegwerp variant kost zo’n €10 (per 50 stuks).