hulpmiddelwereld
koopjes drogisterij logo
 • Koopjesdrogisterij
 • Speciaalzaak
  Kleine verpakkingen
  Scherpe aanbiedingen
blokker-logo
plein.nl logo
coolblue logo

Mondkapje met kerst

Op zoek naar de leukste mondkapjes voor kerst? Wij hebben de gaafste en leukste maskers met kerstmotief voor jou vast op een rijtje gezet. Dit zijn leuke en comfortabele maskers speciaal voor de feestdagen. Bijvoorbeeld met een kerstman, rendieren, sneeuwpop, cadeautjes, kerstklokjes of met grappige teksten

 • Speciaal voor kerst 2024 bieden veel aanbieders speciale kerst mondkapjes
 • Dit zijn leuke, comfortabele en beschermende maskers met een leuke kerstprint
 • Je kunt denken aan een fraai masker met een print van de kerstman en zijn rendieren
 • De kerstmaskers zijn over het algemeen allemaal niet-medische wasbare maskers
 • Dit betekent dat ze jou niet beschermen tegen virussen, maar dat je enkel de kans verkleint dat jij iemand anders besmet

Een mondkapje met kerstmotief: wat zijn de mogelijkheden?

Kerst 2024 zal op veel gebieden heel anders zijn. Het is nu nog heel onduidelijk met hoeveel mensen we op 25 december samen mogen zijn. De kans is groot dat we dan nog steeds (verplicht) een mondmasker dragen. Hoe toepasselijk is het dan om een mondkapje met kerstmis te dragen? We zien bij veel aanbieders zoals Bol.com, Amazon, Blokker of Aliexpress al veel leuke mondkapjes met een toepasselijke print. De kosten van dergelijke kerst-mondkapjes liggen tussen de €2,50 en €10,00 p/stuk. Let op: het gaat altijd om niet-medische maskers. Bekijk ook onze informatie over Sinterklaas mondkapjes. 

kerst-mondkapjes-bestellen
De webwinkel kerstkapje.nl heeft een ruim aanbod met speciale kerstmaskers

Waar vind ik de leukste mondmaskers voor kerst?

Inmiddels zijn er flink wat webwinkels en platforms waar je goedkope en leuke kerst-mondkapjes kunt bestellen. Waar de afgelopen jaren de foute kersttrui helemaal in was, lijkt nu het “foute mondkapje” de trend te worden. Verschillende leveranciers spelen hier dan ook handig op in met een ruim aanbod met maskers met prints zoals een kerstman baard, sneeuwpop of kerstboom. In de tabel hieronder vind je een overzicht met de leukste webshops waar je dit jaar de leukste maskers met kerstmotief kunt shoppen! Het gaat om maskers voor volwassenen maar ook speciale kerstmaskers voor kinderen .

WebshopAanbodVanafprijs
Kerstkapje.nlLudieke mondkapjes met grappige motieven in XXL-formaat€8,00
Bol.comVeel stoffen maskers met kerstman print€4,99
AliexpressGoedkope zware maskers met kerstprint€1,50
GrouponSet met mondkapjes in kerst-thema voor volwassenen en kids€3,48
Tabel met aanbieders van kerst-mondkapjes 2024
mondmaskers-met-kerstmotief-2020
Groupon heeft een gave actie met 20 december-mondkapjes voor het hele gezin voor slechts €24,90
Zijn er mondkapjes speciaal voor kerst?

Ja, met kerst 2020 zijn er ontzettend veel mondkapjes met een kerstmotief. Dit zijn vaak zwarte stoffen maskers met een leuke kerstprint. Denk aan een kerstman, rendier, cadeautjes of een kerstboom.

Hoe duur zijn de kerst-mondkapjes?

De kerstkapjes hebben een vergelijkbare prijs als de normale stoffen maskers. Reken op een prijs tussen de €2,50 en €10,00 per masker. Het hangt ook af van het gebruikte materiaal en

Zijn de kerstkapjes veilig?

Alle kerst-mondkapjes zijn niet-medische wasbare maskers. Dit betekent dat je zelf niet beschermd met door het dragen van zo’n masker. Wel verklein je de kans dat je iemand anders besmet.

Is het slim om deze maskers bij een Chinese webshop te bestellen?

Veel Chinese webwinkels zoals Aliexpress en Lightinthebox hebben een ruim aanbod met heel goedkope kerstmaskers. Let op: de levertijd is vaak erg lang. Wil je toch graag deze betaalbare maskers bestellen? Bestel dan in ieder geval op tijd.