hulpmiddelwereld
koopjes drogisterij logo
  • Koopjesdrogisterij
  • Speciaalzaak
    Kleine verpakkingen
    Scherpe aanbiedingen
blokker-logo
plein.nl logo
coolblue logo

Wit mondkapje

Zoek jij naar een nieuw mondkapje? Dan is er heel veel te kiezen. Los van de keuze voor een medisch of niet-medisch mondmasker heb je ook nog honderden kleuren, tinten en prints om te kiezen. Wanneer je gaat voor een wit stoffen masker haal je een degelijk product in huis. De witte mondmaskers staan verzorgd en worden met name toegepast door mensen in de zorg en medische wereld. Het doet steriel aan en laat een frisse en verzorgde indruk achter. Nadeel van deze kleur is echter wel dat je er alles op ziet. Je zult hem dus extra vaak moeten uitwassen (of vervangen bij een wegwerp masker). Op deze pagina lees je hierover meer informatie. Je kunt ook direct witte mondkapjes bestellen bij 1 van onderstaande winkels:

Shop Aanbod Beoordeling Aanbieding
Hulpmiddelwereld Stoffen
Medisch
Zorgkwaliteit
Bestellen
Koopjesdrogisterij Stoffen
Medisch
Drogisterij
Bestellen
Plein.nl Stoffen
Medisch
Drogist
Bestellen
Blokker Stoffen
Medisch
Kwalitatief
Bestellen
Coolblue Stoffen
Medisch
Kwaliteit
Bestellen
Drogisterij.net Stoffen
Medisch
Duur
Bestellen
Voordeeldrogisterij Stoffen
Medisch
Prijzig
Bestellen

Welke soorten witte mondkapjes zijn er?

Op dit moment kennen we veel types mondmaskers in een witte kleur. Met name de FFP maskers worden standaard in die tint uitgevoerd. Ook de wegwerp-modellen komen doorgaans in die kleur voorbij (bij de tandarts, dokter, fysio en andere medische specialisten). Ook steeds meer leveranciers bieden een stoffen versie aan. Soms met een andere tint erdoor zoals Parelwit, Crèmewit, Signaalwit, Zuiver wit (Reinwit), Verkeerswit of Papyruswit. Welke tint je ook kiest; het staat altijd verzorgd.

Voor wie is een wit mondmasker geschikt?

Zoals we hierboven al hebben aangegeven zien we dat deze kleur veel wordt gebruikt in de medische wereld. Ook veel vrouwen en kinderen (met name meisjes) zien we deze kleur kopen. Het is over het algemeen minder populair bij mannen. Een mondkapje in het wit uitgevoerd staat wat minder stoer (puur functioneel). De kleuren RAL 1013, RAL 9001, RAL 9003, RAL 9010, RAL 9016 en RAL 9018 worden door producenten toegepast. Daardoor kan elke gelaatsmasker er net weer iets anders uitzien.


Wat kosten een wit wegwerp masker?

De goedkoopste witte mond-neus maskers zijn de wegwerp varianten. Deze koop je in dozen van 20, 50 of 100 stuks. Soms voor omgerekend slechts €0,15 per stuk. Deze wegwerp artikelen kun je 3 uur dragen en dient ze vervolgens weg te gooien.

Zijn mondkapjes van witte stof duur?

Nee. Deze kleur is een van de goedkopere versie die online te bestellen zijn. Er zijn al modellen vanaf €3,50 te bestellen. Dit komt omdat veel mensen voor een combinatie van kleuren / tinten gaan. Die producten zijn een stuk duurder (meer trendy / design).